DESPRE COMPANIE – VITOIL TRADING

DESPRE COMPANIE

Compania Vitoil Trading este o companie modernă, dinamică și în curs de dezvoltare pe piața produselor petroliere din republica Moldova. Suntem specializați în comerț cu ridicata și logistica de combustibil diesel și benzină Euro 5. Noi importăm combustibil prin intermediul celei mai mari burse intercontinentale de mărfuri ICE. Compania Vitoil Trading lucrează cu contractele „futures” pentru livrarea combustibilului, ce ne permite să deschidem noi oportunități de a fixa prețurile pentru consumatorul final.

Livrările de motorină în Republica Moldova se efectuează lunar prin intermediul tancurilor petroliere maritime de 6500 tone. Depozitele companiei Vitoil sunt situate în Portul Internațional Giurgiulești la Comrat și la Chișinău. Acest aranjament permite alimentarea cu combustibil către cumpărător în orice punct al Republicii Moldova. Volumul stocurilor în depozite permite alimentarea continuă a clienților, în orice cantitate dorită.

Livrăm combustibil în mod NON-STOP, fără vacanțe și weekend-uri, prin intermediilor propriilor camioane de carburant, în termen de 24 de ore de la primirea comenzii. Motorina si benzina Companiei Vitoil corespund standardelor europene de calitate și siguranță, iar controlul calității se efectuează în laboratoarele proprii, pentru fiecare livrare.

×
ЗАКАЗАТЬ ЗВОНОК